fbpx Skip to content

A GRAFIKAI TERVEZÉS FELÖLTÖZTETI A MÁRKÁD.

Lehet lezser vagy hivatalos, bolondos vagy akár kimért, a brandednek meg kell mutatnia magát.

Lehet, hogy ehhez egyelőre csak egy logó kell egy névjegyre, lehet, hogy már roll-upokban, cégtáblában gondolkodsz.

A pontos tervezés létfontosságú, mert a branded megjelenése meghatároz.

Meghatározza, hogy a vásárlóid, partnereid, a közönséged tagjai emlékeznek-e rád, bíznak-e benned, felismerik-e az üzeneteid.

Ha azt akarod, hogy a megjelenésed profi, egységes és hiteles legyen, jó helyen jársz.

MILYEN GRAFIKÁKAT BÍZHATSZ RÁNK?

Webdizájn tervezés

A márkádhoz illeszkedő webdizájnt tervezünk, ami hitelessé tesz és bizalmat ébreszt a látogatóidban. Egyszerre igazítjuk a dizájnt a branded igényeihez és a látogatóid ízléséhez.

Teljes arculati tervezés

Nincs arculati kézikönyved, kiforrott brand megjelenésed? Kezdjük az alapoktól: megtervezzük az teljes arculatod, a logótól a névjegyeken keresztül az aláírásodig, egységesen.

Logó tervezés

Hiába egyetlen elem, a vizuális kommunikációdban ez a legfontosabb, ami hosszú évekig képvisel majd. Tőlünk olyan logót kapsz, amit büszkén nyomsz majd rá minden reklámanyagodra.

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS

Mutatkozz be egy katalógussal, kidolgozott ajánlati dokumentummal hiteles profiként minden új ügyfeled előtt. Úgy tervezzük meg a bemutatkozó anyagod, hogy vizuálisan is lenyűgöző ajánlatokat adhass.

KÖZÖSSÉGI POSZTOK, VIZUÁLIS KONTENT

Ha nem stockfotókkal szeretnél megjelenni a közösségi felületeken, ha szeretnéd a hirdetéseid a vállalatod képére szabni, saját infografikákat készíteni, saját képekkel feltölteni a blogod, örömmel segítünk.

OFFLINE/PRINT GRAFIKAI TERVEZÉS

Céges kiadványok, roll-upok, névjegyek, szórólapok, reklámtáblák vagy akár óriásplakátok: ha offline is szeretnéd bemutatni az egységes branded, és viszontlátni az arculatod, itt megtaláltad hozzá a tervezőcsapatot.

ITT AZ IDEJE ELKEZDENED TUDATOSAN MEGMUTATNI A BRANDED.

Foglalj egy időpontot, ahol átbeszéljük, milyen grafikákra lenne szükséged, hogyan tudjuk ezt mi megvalósítani, és mikor veheted használatba.

Töltsd ki a formot: add meg az adataid, e-mail-címed, és írd le röviden, miben van szükséged segítségre.

Ami az űrlap kitöltése után fog történni:

Kapsz egy automatikus megerősítést, hogy az üzeneted megérkezett, majd 2 napon belül személyesen felvesszük veled a kapcsolatot.

Kérdezni fogunk a cégedről, a problémáidról és igényeidről, majd megszervezzük a konzultációt, ahol közösen feltárhatunk minden fejlesztési lehetőséget.