fbpx Skip to content

NEM (CSAK) ÖTLETEKET KAPSZ, HANEM MEGVALÓSÍTÁST.

Lehet, hogy szükséged van egy teljes weboldalra vagy épp webshopra. Mi elmondjuk, hogy lehet ideális weboldalad - de fel is építjük azt, hogy ne neked legyen rá gondod.

Az online működésedet a webfejlesztés első lépéseitől a konkrét kommunikáció beállításán keresztül a konverzióig megtervezzük – és le is fejlesztjük.

Foglalkozz a céged fejlesztésével, míg mi ügyfélszerző gépezetet építünk neked.

TUDD EGY KÉZBEN A WEBOLDALKÉSZÍTÉST ÉS A WEBDIZÁJNT.

Akár az alapoktól indulsz, akár frissítenéd a weboldalad vagy webshopod, megtervezünk, és fel is építünk mindent, amire szükséged van:
És ha szeretnéd, mindezt akár tartalommal (profin megírt webszöveg, blogtartalom, videók) is feltöltjük, hogy a látogatóidat az első perctől értékes, érdekes és meggyőző kontent fogadja.

ALIG 1 MÁSODPERCED VAN ELSŐ BENYOMÁST TENNI.

Hogy a weboldalad bizalomkeltő-e, az első pillanatban eldönti a webdizájn, akár tizedmásodpercek alatt.

Ha kiismeri magát a látogatód, mindent a megfelelő helyen talál, ha a színek tudat alatt bizalmat ébresztenek, nyert ügyed van.

Mi pedig segítünk, hogy megteremtsd nekik ezt a biztos környezetet.

TERELD A LÁTOGATÓD A KONVERZIÓ ÖSVÉNYÉRE

Rutinos nethasználóként egy weboldalon ösztönösen keressük…

Ha ezek szokatlan helyen vannak, nem jól láthatóak, ha eltéved a tekintetünk – hajlamosak vagyunk a weboldalt elhagyni. Ekkor a webdizájn megbukik.

Mi viszont biztosan fogjuk a látogatóid kezét: oda vezetjük őket, ahol a nekik való megoldás, a keresett termék, vagy a leghasznosabb tartalom található.

KEZDJÜK AZ ELSŐ BENYOMÁSSAL.

Beszéljünk, és tervezzük meg azt a weboldalt, amit nem csak ösztönösen használ a közönséged, de már a látványa is lenyűgözi.

Töltsd ki a formot: add meg az adataid, e-mail-címed, és írd le röviden, miben van szükséged segítségre.

Ami az űrlap kitöltése után fog történni:

Kapsz egy automatikus megerősítést, hogy az üzeneted megérkezett, majd 2 napon belül személyesen felvesszük veled a kapcsolatot.

Kérdezni fogunk a cégedről, a problémáidról és igényeidről, majd megszervezzük a konzultációt, ahol közösen feltárhatunk minden fejlesztési lehetőséget.